Taxi sacramento

Taxi en luchthavenvervoer

Welke diensten verlenen wij eigenlijk? Op deze pagina geven wij u een indruk. Heeft u een vervoervraag maar denkt u dat deze niet op deze pagina staat? Neem dan voor de zekerheid contact met ons op, wij kunnen u vast van dienst zijn.

Zakelijkvervoer

Taxi sacramento rijdt voor een aantal grote bedrijven in de regio. Wij verzorgen de dagelijkse ritten van en naar het werk en kunnen op afroep beschikbaar zijn.
Wij kunnen u een hoop rompslomp uit handen nemen via De Regie; onze onderneming die de totale coördinatie en administratieve afhandeling van al uw vervoer (inclusief eigen auto’s of chauffeurs) voor haar rekening neemt.

Specials

Naast de reguliere vormen van vervoer blijven er altijd de onverwachte opdrachten, die veel planning en organisatie vergen. In het weekend van 1 en 2 juli 2006 verzorgden wij in opdracht van de gemeente het vervoer van inwoners van Purmerend naar hotels in de omgeving. Een groot deel van de binnenstad werd ontruimd vanwege de ruiming van een zware bom uit de Tweede Wereldoorlog. De Hollandse zette drie touringcarbussen in.

Zorgvervoer

Veel mensen zijn van taxivervoer afhankelijk. Veelal zijn het mensen met een handicap. De Hollandse is al jaren actief in dit zogenaamde ‘zorgvervoer’ en heeft veel kennis opgebouwd waardoor deze cliënten op een professionele wijze worden geholpen.
Wij doen dit zorgvervoer in opdracht van verzekeringsmaatschappijen (Univé en Achmea), zorginstellingen, gemeenten en sociale werkplaatsen.

Leerlingenvervoer

Kinderen die (te) ver verwijderd van een school wonen of niet zelf naar school kunnen komen, bijvoorbeeld vanwege een handicap, kunnen met een taxi van De Hollandse naar en van school gebracht worden. Wij doen dat al jaren in opdracht van gemeenten en scholen.

Regie van vervoer

Personenvervoer behelst veel meer dan iemand van A naar B brengen. Goed georganiseerd personenvervoer vraagt om een strakke organisatie en planning,
Taxi sacramento heeft sinds 1998 een aparte onderneming De Regie in het leven geroepen. In De Regie werken professionals die zich dagelijks bezighouden met het aannemen en plannen van ritopdrachten. Bovendien zorgen zij voor het administreren en managen van vervoerscontracten en vervoersbedrijven.